Glam Style studio, osnovala je Gledis Šprah, 2015. godine, nakon više od 23 godine rada u glazbenoj agenciji „Lira Intersound“ na poziciji estradnog managera.

U sklopu agencije vodila je i Modni studio Gazele.

Modni studio Gazele započeo je sa radom 1981. g. a od  1991. g. učlanjuje se i Gledis Šprah kao jedna od manekena. Nakon višegodišnjeg iskustva na modnim revijama odlučuje se voditi i osposobljavati nove manekene za modne revije i pripreme djevojaka za izbore ljepote.

Kao voditelj i koreograf u Modnom studiju  Gazele, organizira i producira veliki broj modnih revija i izbora ljepote.

Prvi izbor “Miss Hrvatske” u samostalnoj Hrvatskoj održan je 1993.g.

Na izboru “Miss Istre za  Miss Hrvatske”, lentu najljepše ponijela je Elena Šuran iz Rovinja, koja je na finalnom izboru pobijedila i postala “Miss Hrvatske”.

Nakon održanog prvog izbora slijedili su i drugi Izbori kao što su:

Miss Universe Istre za Miss Universe Hrvatske, Miss Universe Istre i Kvarnera za Miss Universe Svijeta, Kraljica Istre za Kraljicu Hrvatske, Miss Alpe Adria, Miss Supermodel, Miss Sporta, Miss Radija (sa najvećim brojem natjecateljica na jednom izboru), Elite Model Look, na kojem je prisustvovala poznata svjetska manekena Naomi Campbell, te mnogi drugi Izbori Miss i Mister na nacionalnoj i regionalnoj razini.

Gledis Šprah, manager u  glazbenoj agencije „Lira Intersound“,  koja je uglavnom bila izvršni producent na raznim velikim manifestacijama i koncertima, organizirala je veliki broj koncerata domaćih i stranih izvođača. Od domaćih estradnih izvođača, vrlo je veliki broj pjevača i grupa  s kojima je surađivala i organizirala njihove koncerte.

Neki od stranih pjevača i grupa sa kojima je direktno surađivala i kontaktirala su:

Joe Cocker, Sting, Tom Jones, Anna Oxa, Paul Joung, Gladys Knight, Placido Domingo, Jose Carreras, The Platters, Il Divo, The Drifters, Gipsy Kings, Alexia, Enrique Iglesias, Julio Eglesias, David Copperfield, Simply Red… i mnogi drugi…

Gledis Šprah, vlasnica GLAM STYLE studija, nakon bogatog radnog iskustva kao estradni manager i imidž savjetnik, proširuje svoje znanje u “Londonskoj školi za odnose sa javnošću” u kojoj stječe zvanje “Stručnjak za komunikacije”.

Gledis Šprah, kao predavač u Glam Style studiju, organizira tečajeve i edukativne radionice na kojima polaznici stječu vještine i savjete za osobni rast i razvoj.

Na edukativnim radionicama poslovne komunikacije, polaznici dobivaju konkretne teoretske i praktične primjere na teme:  Upravljanje osobnim imidžom, Izgrađivanje vlastite osobnosti, Stjecanje samouvjerenosti, Komunikacijske vještine – Verbalne i Neverbalne, Prezentacijske vještine, Pripreme za javni nastup, Protokolarne aktivnosti,  Bonton u poslovnom svijetu i opće navike lijepog i zdravog  življenja.

Vaše zadovoljstvo naša je  motivacija,

Dobro došli u Glam Style studio!

Glam Style studio j.d.o.o.

Puni naziv: GLAM STYLE STUDIO j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Sjedište tvrtke: Banovčeva ulica 17, 52100 Pula, Hrvatska
OTP banka d.d., Domovinskog rata 61, 21000 Split, Hrvatska
IBAN: HR2824070001100425749
BIC/SWIFT: OTPVHR2X
Registrirano u Trgovačkom sudu u Pazinu - MBS 040345265 ( Tt-15/1831-2 )
OIB: 96917152255
MB : 4355431
Član uprave: Gledis Šprah
Temeljni kapital: 10 kn, uplaćen u cijelosti