Samoobrana za žene

 • trening program za žene
 • trening program za zaštitare

 

TRENINZI  počinju 12.09.2016. u 20.00 sati

Treninzi će se održavati: Ponedjeljak, srijeda, petak: od 20.00.  do 22.00 sata

na adresi: Nazorova 40 u Puli.


Žene i djevojke, Vi koje ste fizički i psihički maltretirane,
za Vas koje se želite zaštititi od svakog vida nasilja,
Organiziramo treninge samoobrane za žene.

Naučite brzo i efikasno, žestoko i nemilosrdno uzvratiti na svaki pokušaj bilo kakvog nasilja.

Program samoobrana za žene nudi raznovrsnu tehniku koju čine odabrani najučinkovitiji segmenti najcjenjenijih borilačkih sportova kao što su: Aikido, Boks, Krav Maga, Džudo.

Tijekom programa sudionice će upoznati i raditi sa odabranim , vrhunskim majstorima borilačkih vještina, iskusnim i prokušanim tjelohraniteljima koji su dugi niz godina obavljali poslove tjelesne zaštite.

Kontakt za pitanja i prijave na tel: 092/171-0600, 091/251-6026.

Prijave u tijeku na e.mail:dajicr@gmail.com

Glavni voditelj  i  instruktor programa je Rajko Dajić, instruktor borilačkih vještina, sudionik međunarodnih i svjetskih natjecanja u tradicionalnom karate-u te  poznavatelj Aikida i Krav Maga.  Svoje veliko iskustvo i znanje stekao je radom kao osobni tjelohranitelj i voditelj osiguranja u   renomiranim hotelima i objektima za zabavu.

 

Sva tehnika koncipirana je tako da se brzo i lako usvaja i primjenjuje. Program samoobrane obuhvaća vježbe u kojima se koristi težina vlastitog tijela. Takva tehnika postiže izuzetne rezultate u kontaktu sa nasilnicima.  U sklopu našeg programa omogućiti ćemo praktičnu primjenu stečenog znanja na osobama suprotnog spola, puno jačim i većim da bi se što vjernije prikazale svakodnevne situacije u kojima se osoba može zateći.

Program je tako razrađen da bi i one koje su manje i slabije mogle imati šansu protiv moćnijeg napadača. Treninzi su usmjereni na realistične tehnike i taktike samoobrane. Žene se uče prepoznavanju signala opasnosti te izbjegavanju i obrani od najčešćih napada, tipičnih za nasilje nad ženama.

Glavni dijelovi tečaja za djevojke i žene su obrana od jednog ili više naoružanih i nenaoružanih napadača, i obrana od pokušaja silovanja i otmice. Podučava se obrana od najčešćih udaraca, davljenja, hvatanja i obaranja na zemlju. Treninzi obuhvaćaju područja od učestalih situacija gdje rukovanje prijeđe u nasilno potezanje i udarce do, manje čestih, talačkih situacija.

Kroz vježbanje žene stječu fizičku snagu i kondiciju, potrebne za samoobranu i životnu svakodnevicu, ali i uz koordinacijske vježbe dodatno grade svoje samopouzdanje.

Kroz treninge se i na različit način rješavate stresa učeći se suočiti s njim i kontrolirati reakcije u datoj situaciji.

 

Primjeri tehničkih elemenata:

 • Obrana od zahvata, svi položaji
 • Obrana od udaraca rukom i nogom
 • Obrana od noža (prijetnja/aktivan napad)
 • Samoobrana na zemlji (Ground fighting)
 • Samoobrana od više napadača
 • Principi uporabe predmeta iz okoline kao oružje
 • Efektivna uporaba tjelesne mase u samoobrani
 • Prijetnje, opasnosti, mitovi
 • Taktika, snage i slabosti djevojke i napadača
 • Konflikt i tjelesna komunikacija (mimika, pogled, pokret)
 • Zakon i samoobrana

Ponedjeljak, srijeda, petak

Mjesto: Glam Style studio

Adresa: Pula, Nazorova 40

Vrijeme: 20.00-22.00. satiPrijavite se odmah:

  Vaše ime (obavezno)

  Vaša e-mail adresa (obavezno)

  Kontakt telefon (obavezno)

  Poruka

  Izjavu o privatnosti možete pročitati ovdje.