Poslovni susret

Na „Ribarskoj Kolibi Resort“, dana, 18.05.2016.g. održan  je 1. Poslovni  susret.

U ugodnoj atmosferi družili smo se sa gostima koji su nam podijelili svoja poduzetnička iskustva te se ovom prilikom zahvaljujem:

Brunu Trapan, Adeli Božić, Tamari Kiršić i Blanki Matković.

Isto tako zahvaljujem se Ribarskoj Kolibi koja nas je ugostila, posebno gospođi Dijani Kiršić Rosanda i gospodinu Robiju.

Za  pozornicu  zahvaljujem se: Liri Intersound-u, a za dekoraciju agenciji HALER T.H. i gospođi Tei Haler.

Za medijsku podršku zahvaljujem portalu ŽENA.HR, a za lijepe slike veliko hvala Giordanu Cellich.

Najveću zahvalu moram iskazat publici koja je podržala 1. Poslovni susret i koja je na kraju programa imala samo riječi hvale i pohvale za cjelokupan event.

Hvala Lijepoj Hostesi Dijani Ferenčak.

Posebno Hvala Rajku Dajić koji je izdržao sve moje zahtjeve.

Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli i doprinijeli da se ovaj event održi.

Organizatorica i moderatorica: Gledis Šprah

Najava: u mjesecu lipnju održati ćemo „Poslovni susret“ u Poreču i Puli.

Detalji Uskoro…
 


 

Pozivamo vas na prvi panel event

POSLOVNI SUSRET

koji će se održati u srijedu, 18.05.2016.g. s početkom u 19.00 sati.

u restoranu „Ribarska Koliba Resort“

ULAZ SLOBODAN

POSLOVNI SUSRET je event na kojemu je glavni zadatak promoviranje malih i srednjih poduzeća, obrtnike i osoba koji se pripremaju krenuti u svijet poduzetništva te onih koji u tom svijetu koračaju sa velikim ponosom.

Cilj POSLOVNOG SUSRETA je ukazati i potaknuti ljude na poduzetništvo, odnosno na slobodu svojih kreativnih kapaciteta.

Tema prvog Poslovnog susreta je: „ Kako do novaca EU fondova“

Na POSLOVNOM SUSRETU , predstaviti ćemo nekoliko istaknutih pulskih poduzetnika koji će nam svojom pričom , kroz interaktivno druženje sa publikom, ispričati svoje iskustvo u poduzetništvu te iskustvo u apliciranju, dobivanju i korištenju sredstava EU fondova.

Naši gosti su:

Bruno Trapan, predstavnik je novog vala mladih hrvatskih vinara.
Godine 2003. započinje raditi u malom vinogradu kojeg je dobio u nasljeđe od djeda, da bi u samo nekoliko godina podigao respektabilnu vinariju. Danas su njegova vina prepoznata i cijenjena čak i izvan granica Lijepe naše.
Od brojnih nagrada, najponosniji je na onu koju je njegov Uroboros 2008.g. osvojio na Vinistri kada je proglašen šampionom u kategoriji bijelih odležanih vina.
U privatnom životu poznat je kao veseljak i dobričina, a slobodno vrijeme ipak najradije provodi sa suprugom i dvije male kćerkice.

 

Tamara Kiršić, Stručna savjetnica u Istarskoj razvojnoj agenciji (IDA) d.o.o. i voditelj Poduzetničkog inkubatora „Izazov“. Više od 8 godina radnog iskustva na regionalnim razvojnim programima i projektima (u pripremi i provedbi) te isto toliko u sferi savjetovanja malih i srednjih poduzetnika i onih koji to žele biti.

Uže specijalnosti; strateško planiranje na regionalnoj razini, programi međunarodne i teritorijalne suradnje, priprema i provedba projekata koji se sufinanciraju sredstvima EU (mahom u domeni razvoja povoljnog okruženja za poduzetništvo), državne potpore za malo i srednje poduzetništvo, obrazovni programi za malo i srednje poduzetništvo.

Blanka Matković, fitoaromaterapeut, pozitivnog i poduzetničkog duha, lijepa lica i ljupkog glasa iza ženstvene figure skriva čeličnu volju. O tome govori i podatak da je prije 13 godina napustila siguran dobro plaćen posao u državnoj tvrtci i krenula raditi nešto što želi i za svoju dušu. Hrabro je u današnje vrijeme pustiti zlatnu koku, odnosno posao u državnoj firmi i krenuti za vlastitim snovima. Ali, izgleda da upornost ili ona formula od 10 tisuća sati predanosti nekom poslu donosi rezultate. Blankine kremice danas se traže od Pule do Londona. Uvijek je težila prirodnom i zanimali su je prirodni načini ozdravljenja kao i prirodna prehrana. Zato je u centru Pule otvorila trgovinu „Naturalisima“ 100% prirodna kozmetika. Kako priprema i proizvodi preparate za lice i tijelo, pitati ćemo je 18.05.2016. na Ribarskoj Kolibi Resort.

 

Adela Božić, vlasnica agencije „ L’Alba“ koju je otvorila 1.6.2014.godine. U sklopu agencije radi promidžbu farmaceutskih brandova u ljekarnama. Majka 3 djece, došla je na ideju da samo otvori svoju agenciju obzirom da je imala problema pri zapošljavanju, jer čim je spomenula da je majka 3 djece, jednostavno naišla je na zid. Krenula je u realizaciju svoje ideje jer je htjela sama sebi odrediti radno vrijeme a pritom uživati u poslu kojeg radi. Prvo je krenula sa dermakozmetikom jer je to njena ljubav i najviše to voli raditi, a sada zastupa vise od 10 farmaceutskih brandova. Ona je u pravom smislu riječi majka i uspješna poduzetnica. Njen moto je „Ako nešto želiš i voliš možeš od ničega napraviti veliko i uspješno“ . Samo rad ,trud i zalaganje ovoj mladoj poduzetnici zajamčili su ovakav uspjeh. Kako je mlada majka napravila plan i dobila sredstva EU fondova reći će vam na druženju u Ribarskoj Kolibi Resort.

Našim gostima postaviti ćemo i ova pitanja:

Što je sve potrebno za pokrenuti vlastiti posao?

Kako aplicirati za EU fondove i kako dobiti novac za svoju ideju?

Da li je stvarno moguće dobiti novac EU fondova i koja je procedura?

Koji su prvi koraci pokretanja posla?

Zašto se netko odlučuje postati poduzetnik/obrtnik ?

Što je kreativna sloboda?

Kako doći do klijenata za svoj proizvod/ uslugu?

Kako opstati u današnje vrijeme?

 

Pozivamo vas na POSOVNI SUSRET, druženje, umrežavanje, networking i dobru zabavu sa malim iznenađenjima naših gostiju.

 

ULAZ JE SLOBODAN- najavu Vašeg dolaska potvrdite slanjem email-a u kontakt formi ili na

mob: 098-4333-26.

 

Vidimo se u srijedu, 18.05.2016.g.u 19.00 sati , „Ribarska Koliba Resort“ na Verudeli.

Ribarska Koliba Resort

 

Prijavite se odmah:

    Vaše ime (obavezno)

    Vaša e-mail adresa (obavezno)

    Kontakt telefon (obavezno)

    Poruka