Puljanka Isabelle Voschion odlazi na izbor Miss Heritage 2015.

Puljanka Isabelle Voschion odlazi na izbor Miss Heritage 2015.

Puljanka Isabelle Voschion odlazi na izbor Miss Heritage 2015.

FINALE IZBORA JE 15.11. U JOHANNESBURGU
Povodom odlaska Puljanke Isabelle Voschion, Miss Heritage Hrvatske 2015. na izbor Miss Heritage World 2015. kao predstavnice Hrvatske, danas je u caffe bar-u ‘Glam’ održana konferencija za novinare na kojoj je Aleksandar Rajkov, Board Member of World Beauty Congress for Croatia predstavio mladu missicu koja je na castingu izabrana između 15 cura, prošavši sve kriterije prema svjetskim normativima.
Kako je objasnio Rajkov, Miss Heritage nije tipičan izbor ljepote; naime, kako i samo ime kaže, izbor predstavlja sustav baštine, odnosno kulture svake zemlje, uz koji je potrebno biti izvrstan i u držanju, hodanju, ponašanju, edukaciji i znanju engleskog jezika.
„Isabelle brani boje Pule i Hrvatske i iskreno se nadam da će nas dobro predstaviti što joj zasigurno neće biti lako obzirom na veliku konkurenciju ostalih cura iz ukupno 69 zemalja svijeta. Stoga pozivam sve da joj drže palčeve u finalu izbora koje će se 15. studenog održati u Johannesburgu u Južnoafričkoj Republici“ rekao je Rajkov, koji osim kao regionalni direktor za 12 zemalja Balkana, na izboru nastupa i u ulozi člana žirija.

Prisutnim novinarima predstavila se i 22-godišnja Puljanka Isabelle Voschion: „Ponosna sam što ću predstavljati Hrvatsku na izboru Miss Heritage 2015. Trenutno sam u završnim pripremama; usavršavam hod, spremam se i treniram, a u Johannesburg odlazim u utorak čemu se izuzetno veselim jer ću vidjeti novu zemlju i upoznati nove ljude. Na izboru ću dati sve od sebe kako bih u velikoj konkurenciji najbolje predstavila našu zemlju.“

Gledis Šprah, casting manager i vlasnica „Glam Style studia“ naglasila je kako Isabelle ima iskustva u modellingu, ali je nova u ulozi missice, pa joj svojim iskustvom pomaže u pripremama za izbor koje su vrlo zahtjevne.

Također je zahvalila i Boutique Modessa koji je Isabelle opremio cjelokupnom garderobom, uključujući haljinu za glavni izlazak na pistu, kao i nacionalnu haljinu mediteranskog štiha koja će u najboljem svijetlu predstaviti baštinu Pule, Istre i Hrvatske kao mediteranske zemlje.

Za kraj je Aleksandar Rajkov istaknuo kako je ovo prvi put da Hrvatska sudjeluje na ovom svjetskom izboru stoga se nada kako će Isabelle dati sve od sebe i predstaviti nas u najboljem svijetlu.

http://www.regionalexpress.hr/site/more/puljanka-isabelle-voschion-odlazi-na-izbor-miss-heritage-2015